Over ons

Ons team

Wij zijn een jong en gedreven team van professionals die gespecialiseerd zijn in het bouwkundig tekenen van vergunningsaanvragen. Onze missie is om onze klanten te ontzorgen tijdens het vergunningstraject en hen te helpen om hun bouwplannen succesvol te realiseren.

Ons team bestaat uit ervaren bouwkundig tekenaars, bestemmingsplanexperts en bouwbesluitdeskundigen. Wij hebben jarenlange ervaring in het vakgebied en beschikken over up-to-date kennis van de laatste wet- en regelgeving. Hierdoor zijn wij in staat om onze klanten te voorzien van gedegen advies en bouwkundige tekeningen van hoge kwaliteit.

Wij vinden het belangrijk om betrokken te zijn bij onze klanten en hen te begeleiden tijdens het gehele vergunningstraject. Dit betekent dat wij vanaf het eerste contactmoment tot aan de vergunningverlening nauw betrokken zijn bij het project. Hierbij staan wij garant voor een persoonlijke benadering, waarbij uw wensen en behoeften centraal staan.

Onze specialisaties

Onze specialisaties zijn bestemmingsplannen en bouwbesluit. Wij hebben uitgebreide kennis van de regelgeving en weten als geen ander wat wel en niet mogelijk is binnen de kaders van het bestemmingsplan en bouwbesluit. Hierdoor kunnen wij onze klanten voorzien van deskundig advies en hen helpen om hun plannen binnen de gestelde kaders te realiseren.

Onze werkwijze

Onze werkwijze is transparant en betrouwbaar. Wij werken met vaste, heldere tarieven en leveren altijd binnen de afgesproken termijn. Bovendien zijn wij altijd bereikbaar voor vragen en advies. Wij geloven in een goede samenwerking met onze klanten, waarbij heldere communicatie en wederzijds vertrouwen centraal staan.

Wilt u meer weten over ons vergunningsadviesbureau en wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan u graag te woord en helpen u graag verder.