Toevoegen van een dakkapel

Overweegt u om een dakkapel aan uw woning toe te voegen?

Dit kan zorgen voor extra ruimte en licht in uw huis. In sommige gevallen is er een vergunning vereist voor het plaatsen van een dakkapel. Bijvoorbeeld als het aan de voorkant van uw woning komt of als het zichtbaar is vanaf de openbare weg.

Wij begrijpen dat het aanvragen van een vergunning en het maken van bouwkundige tekeningen ingewikkeld kan zijn. Daarom bieden wij onze hulp aan bij het aanvragen van een vergunning voor uw dakkapel. Wij kunnen u adviseren over de regels voor vergunningsvrije dakkapellen en de benodigde documenten voor een vergunningsaanvraag.

Constructieberekening

Sommige gemeenten vereisen een constructieberekening voor een dakkapel. Als dit het geval is, kunnen wij u helpen met het opstellen van deze berekening. Wees er wel van bewust dat dit extra kosten met zich mee kan brengen.

Kortom, als u overweegt om een dakkapel aan uw woning toe te voegen, neem dan contact met ons op voor hulp bij de vergunningsaanvraag en bouwkundige tekeningen. Vul het offerteformulier in voor een vrijblijvende offerte.

Overige omgevingsvergunningen

Bekijk hieronder de overige omgevingsvergunningen waar wij veel vraag naar krijgen! Heeft u een andere vergunning nodig? Uiteraard geen probleem.